-
(554)
(444) MANAGERI
pe, 16 toukokuu 2014 13:10

Ens viikko vedetään samalla rytmillä:
MA 20.00 Padi-SalReipas/Akatemia Tiksin tekonurmella
TO 19.00 treenit Hakunilan takanurmella

(443) MANAGERI
pe, 9 toukokuu 2014 15:46

Keskiviikon antina siis RiRa-Pathoven 4-1 (1-0), maali: Tepa… rustaillaan tästä jotain jossain vaiheessa.

Ens viikko vedetään seuraavasti:
MA 20.00 Padi-Akilles Tiksin tekonurmella
TO 19.00 treenit Hakunilan takanurmella

(442) yläbäijy
pe, 9 toukokuu 2014 07:32

Morjens, jätän maanantain pelin huoltohommat välliin koska olen Manchesterissa juhlimassa. C'mon Blues!!!!

(441) MANAGERI
ke, 30 huhtikuu 2014 16:48

Pathoven-I-HK/M09 2-3 (0-2), maalit: Nikke, Linko
Padin sai kotiavauksessaan vastaan paikallisvastustaja I-HK/M09:n. Joukkueet olivat viime kaudella Nelosen kakkoslohkon viimeiset putoamisviivan yläpuolelle sijoittuneet joukkueet, ja molemmat olivat avanneet uuden sarjakauden tappiolla. Matsin avausmaali nähtiin 7. peliminuutilla, kun itähakkilalaisten kulmapotku pomppi molempien jengien pelaajien läpi vapaana olleelle sinipaidalla, joka pääsi laukomaan liian vapaasti avausmaalin. Takaiskumaalista huolimatta avauspuoliaika eteni Padin merkeissä sekä pelillisesti että maalipaikkojen valossa, kun etenkin Lirua yritettiin vapauttaa useamman kerran läpiajoon. Syöttöjen ajoitukset olivat kuitenkin vielä hieman hakusessa, ja läpiajot kuivuivat useamman kerran paitsioliputukseen. Sen kerran kun linjamies ei ollut läpiajon esteenä, päätti erotuomari palkita Lirun kyydistä putoamassa olleen ja tätä paidasta repineen I-HK-pelurin jostain syystä vapaapotkulla. Ottelun alkupuolella nähtiin myös valitettava tilanne, kun Padi-kippari Hiltsun ja vieraiden pelaajan polven kolahtivat pallontavoittelutilanteessa yhteen sillä seurauksella, että vieraiden pelimies jouduttiin hakemaan kentän laidalta pois ambulanssin toimesta. Padin puolesta paranemista I-HK-pelimiehelle! Em. tilanteen johdosta ensimmäisellä puoliajalla pelattiin reilusti lisäaikaa, jonka puitteissa vieraat onnistuivat tekemään toisenkin erikoistilannemaalin, kun vapaapotkussa kaksikin I-HK-pelaajaa löytyi takatolpalta täysin vapaana päästen viimeistelemään vieraiden 0-2-taukojohdon.

Tappiolukemista huolimatta pelillisesti niskan päällä olleella kotijengillä oli vielä tauon aikana vahva usko pelin kääntymisestä. Toinen puoliaika lähti sen osalta liikkeelle kuitenkin huomattavasti vaisummin, ja I-HK näytti saavan pelata liian rauhassa minuutteja pois pelikellosta. Vielä kun vieraat onnistuivat menemään 65. minuutilla vastahyökkäyksestä jo 0-3-johtoon, vaikutti matsi ratkenneelta. Niin vain kaikki voi muuttua, kun heti seuraavalla minuutilla Nikke onnistui laukomaan 1-3-kavennuksen, joka sytytti raitapaidat taas pelaamaan. I-HK-puolustus vaikutti maalin jälkeen hieman hermostuneelta, mikä osaltaan helpotti Padin pääsyä maalipaikkoihin. Hyvistäkään mestoista ei vain viimeistely tuntunut onnistuvan, kunnes muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua Liru sukitettiin boksissa, ja Linko kävi laukomassa pilkulta kotijengin maalin päähän. Useista vaihdoista ja loukkaantumisista johtuen toisellakin puoliajalla pelattiin reilusti lisäaikaa, mutta kolmatta kertaa Padi ei enää maalinteossa onnistunut, vaikka maalipaikkoja tasapeliin pääsemiseksi olikin. Näin erikoistilanteiden heikosta puolustuspelistä maksettiin tällä kertaa kova hinta, kun hyvästä noususta huolimatta raitapaidat joutuivat tyytymään 2-3-tappioon. Joukkueiden huipputasaisissa viidessä kohtaamisessa Padi vei ensimmäisen maalilla, välissä pelattiin kolme tasapeliä ja nyt oli I-HK/M09:n vuoro olla maalin verran parempi, joten paikallisvastustajien syyskauden kuudenteen kohtaamiseen lähdetään tasatilanteesta 1-3-1 maalieronkin ollessa tasan.

Ens viikolla jatketaan seuraavasti:
MA 19.00 treenit Hakunilan takanurtsilla
KE 20.30 RiRa-Padi Myyrmäen Stadionin tekonurmella (ent. ISS/Pohjola/Silva Stadion, os. Raappavuorentie 8-10, Vantaa)

Käykäähän merkkailemassa itsenne Nimenhuudossa hyvissä ajoin joko IN tai OUT!

(440) MANAGERI
pe, 25 huhtikuu 2014 17:03

JäPS/2-Pathoven 7-1 (4-0), maali: Tepa
Padin 16. sarjakausi starttasi Järvenpään vierailulla paikallisen Palloseuran nuorta kakkosnippua vastaan. Peliin valmistautuminen oli kohdillaan ja matsi lähti liikkeelle pirteän oloisesti, mutta niin vain kylmää suihkua tuli niskaan jo 3. minuutilla vastahyökkäyksestä syntyneellä maalilla. Hiljalleen avausjakson edetessä ote alkoi kääntymään kotijengille, joka onnistui toistamiseen maalinteossa parinkymmenen peliminuutin kohdalla. Vieraiden avausjakson paras maalipaikka syntyi, kun Make pääsi Niken pystysyötöstä kasvotusten JäPS-veskarin kanssa, mutta laukaus päätyi maalin sivuverkkoon. Heti perään JäPS-pelaaja karkasi nöyryyttävästi omalta kenttäpuoliskoltaan laitaa pitkin läpiajoon, ja viimeisteli kliinisesti 3-0-maalin. Vain hetkeä myöhemmin raitapaitoja rangaistiin vielä kerran, ja näin tauolle mentiin synkissä 4-0-lukemissa.

Toisella puoliajallakaan peli ei ehtinyt vanheta kuin viitisen minuuttia sinipaitojen viidennen byyrin nähdessä päivänvalon. Vaikka järvenpääläisnuorukaisten liike oli myrkkyä keski-iältään lähes tuplasti vanhemmille vantaalaisille, riitti joukkueella yritystä matsin loppuun asti, ja hetkittäin se pystyi jopa viemään peliä. Ideat maalipaikkoihin pääsemiseksi vain tuntuivat olevan vähissä, joskin reilun tunnin kohdalla Tepa onnistui viimeistelemään volleysta komean 5-1-kavennusosuman. Toisenkin puoliajan maalit kääntyivät kuitenkin lopulta JäPS/2:lle, kun vartti ennen loppua järvenpääläisten poikittaissyöttö maalin edustalle päätyi Padi-puolustuksen toimesta omaan maaliin ja pallonmenetyksestä tulleesta vastahyökkäyksestä kotijengi pääsi vielä kerran rankaisemaan raitapaitoja. Padin peli ei ollut kuitenkaan niin heikkoa, mitä karmeat 7-1-loppulukemat antavat ymmärtää. Kondispuolessakaan ei tuntunut olevan mitään isompia ongelmia, mutta jalat eivät vain yksinkertaisesti riittäneet ripeitä nuorukaisia vastaan, jotka toki ansaitsivat täysin voittonsa. JäPSin esitys oli lupauksia antava, joskin viime kauden tapaan pelaajarotaation myötä peliesitykset voivat vaihdella paljonkin pelistä toiseen (esim. Padille helpohko voitto Tikkurilassa, mutta vastaava 7-1-nöyryytys Järvenpäässä). Padin plussasarakkeeseen täytyy pistää kipparin paluu talvitauon jälkeen pelikentille. Kun Lirunkin pelikielto päättyi tähän matsiin, pystytään kotiavauksessa toivottavasti tarjoamaan vähän parempaa liikettä. Maanantain kotimatsiin vain kaikki kundit samalla tavalla hyvissä ajoin paikalle niin saadaan vedettyä hyvät lämmöt ja ollaan valmiita taistelemaan avauspisteistä paikallisvastustaja I-HK/M09:ää vastaan.

Ens viikolla ohjelmassa ei siis vapun johdosta ole kuin kotimatsi:
MA 20.00 Padi-I-HK/M09 Tiksin tekonurtsilla

(439) #15
pe, 25 huhtikuu 2014 14:34

http://futisforum2.org/index.php?topic=160767.0

Pathoven
Perustettu: 1999
Kotipaikka: Vantaa (Tikkurila)
Kotikenttä: Tikkurilan UP tekonurmi
Kotisivu: http://www.fcpathoven.com/
Facebook: -
Twitter: -
FC Pathoven on Nelosdivarin kestojoukkue. Viime kaudella aloitti sarjan erittäin vahvasti, mutta kun sarjapaikka alkoi olla jo lähellä lapasta, tuloksen tekeminen heikkeni. Itselleni todella tuntematon joukkue, ei olla koskaan kohdattu. Kuuleman mukaan ydinrinki alkaa olla nyt jo hyvin 30 vuoden huonommalla puolella, mikä jokainen vuosi lisättäessä buustaa haastetta pärjätä alati kovenevassa 4. divarissa. Mielenkiintoista nähdä, jatkuuko joukkueen pitkä putki Nelosessa myös tämän kauden jälkeen.
Seuran asettama tavoite: ?
Arvio: Haasteita tulee, koska kakkoslohko, jossa pelaa, on kovempi kuin viime vuonna kahden 3D-putoajan myötä. Taistelee kynsin hampain sarjapaikastaan ja saa venyä äärimmäiseen suoritukseen, jotta säilyy.
Avainpelaajat/seuraa heitä: ?
Paras maalintekijä 2013: ?

(438) #20
pe, 25 huhtikuu 2014 09:24

Lainaus futisforumilta....:)

"Jäps 2 - Pathoven tunnin pelin jälkeen 5-0. Hiekkahousut osasivat kyllä pelata ,mutta jalat eivät riittäneet Jäpsin nuorten vauhdissa. Mieleen tuli Jyri Kjällin legendaarinen ' vittu ei pysty' . Tämmöistä olin puoliajalla kuulevinani."


(437) MANAGERI
ti, 15 huhtikuu 2014 17:34

Ens viikolla ei siis ole maanantain tekonurmivuoroa (kenttä kiinni pääsiäisen takia). Pikagallup tuotti kuitenkin sellaisen tuloksen, että vedetään kevyet pallotuntumaa palauttelevat/pääsiäspashat pois hikoiltavat treenit keskiviikkona ennen seuraavan päivän sarja-avausta. Lisäsin jo treenien in- ja out-merkinnät Nimenhuutoon ilmoittaneiden osalta. Ens viikon ohjelma on siis seuraava:
KE 19.00 treenit (n. 1 h) Hakunilan UP:n hiekalla
TO 20.00 JäPS/2-Padi Koivusaaren tekonurmella (Pietolankatu 48, Järvenpää)

Tänään lähti eka erä lisenssejä maksuun. Oon viikon reissussa, joten yrittäkäähän loputkin maksaa sinä aikana ainakin osa jässäristä ennen kuin laitan ens viikon keskiviikkona seuraavan erän lisenssejä maksuun.

(436) MANAGERI
pe, 11 huhtikuu 2014 16:09

Ens viikon maanantaina klo 20.00-22.00 on vika vuoro Tiksin tekonurmella (pääsiäisenä kenttä kiinni) ennen kauden alkua 24.4. Viime maanantaina vedettiin vuoden parhaat treenit, joten kaikki samalla aktiivisuudella ja asenteella paikalle.

Alkuviikosta laitetaan eka erä Pelipasseja maksuun, joten lyhentämällä jässäriä viikonlopun aikana lähtee Pelipassi maksuun, ja koko jässärin maksamalla saa kaks paria pelisukkia maanantain treeneissä.

(435) #15
ti, 8 huhtikuu 2014 11:23

Hyvät treenit oli eilen. Samalla asenteella matseihin niin saadaan varmasti hyvä alku kaudelle!!!


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
4 + 2=