-
(554)
(204) Ivo
ma, 2 syyskuu 2013 13:39

Onko jossain joku kokoontuminen peliin? Mulla vähän kyyti ongelmii ja lämmittelyt jää kyllä tosi vähiin.

(203) MANAGERI
la, 31 elokuu 2013 16:22

Ens viikon ohjelma on seuraava:
MA 18.00 JoKi-Padi Jokelan nurmella (Visantie, Tuusula)
KE 19.00 treenit Hakunilan takanurtsilla

(202) 24
ke, 28 elokuu 2013 10:37

en pääse tänään reenaa. Jalkapöytä ihan kosketusarka ja isolla ruhjeella. Joku kopesen janari stummppas sen aika hyvin :) Katsotaan josko paranee maanataihin mennessä..

(201) #1
ti, 27 elokuu 2013 22:53

Vittu, joudunko 3:n viikon ryyppyreissun jälkeen maaliin...? Terveisiä auswitzistä....

(200) #22
ti, 27 elokuu 2013 14:41

Ei muuta ku pää pystyyn jäbät. Mul on vähän synkä tunnelmat ton lonkan kaa. Se on särkeny koko viimeyön ja tän päivän. Toivottavasti se menee levolla ohi. Lähen Su reissuun nii en pääse senkään takia treeneihin ja pariin seuraavaan matsiin. Hoitakaa pisteet kotiin JoKi ja SalReipas matseista.

(199) MANAGERI
ti, 27 elokuu 2013 08:45

Padi-KOPSE/2 0-1 (0-1)
Vaikka vaikeeta on, niin pää on edelleen vesirajan yläpuolella. Kautta on vielä viis matsia jäljellä ja homma on edelleen omissa käsissä, joten nyt vaan hyvällä asenteella ja sankoin joukoin tuleviin treeneihin ja matseihin. Tarkempaa puintia kahdesta viime pelistä tulee jossain vaiheessa.

Tulevat tapahtumat:
Huomenna KE 19.00 treenit Hakunilan takanurtsilla
Ens viikon MA 18.00 JoKi-Padi Jokelan nurmella

(198) 14
su, 25 elokuu 2013 20:26

Onko Lirun tilanteesta kuulunu mitään? Kun toi Makekaan ei varmaaan ole pelikunnossa.

(197) MANAGERI
pe, 23 elokuu 2013 21:37

FC Vantaa-Padi n. 12-1 (6-0), maali: Elo
Tänään käytiin 15-vuotisen seurahistorian syvimmässä montussa. Heti maanantaina olis sitten 6 pinnan peli, joten toivottavasti tää Ivon taktiikka toimii.

(196) MANAGERI
to, 22 elokuu 2013 17:14

Ja Padin toimintahan jatkuu seuraavasti:
Huomenna PE 19.30 FC Vantaa-Padi Tiksin tekonurtsilla (punaiset paidat mukaan)
Ens viikon MA 20.30 Padi-KOPSE/2 Tiksin tekonurtsilla
Ens viikon KE 19.00 treenit Hakunilan takanurtsilla

Yritetään tulla hyvissä ajoin paikalle jäljellä oleviin matseihin, sillä kuten Orimattilassa huomattiin, ei aikaisella kokoontumisella ja hyvillä alkulämmöillä ole ainakaan negatiivista vaikutusta peliin.

(195) MANAGERI
to, 22 elokuu 2013 17:09

Vihdoin viime lauantain antia:
OPedot-Padi 1-1 (1-1), maali: Said
Orimattilan Pedot ja Pathoven kohtasivat parin ottelun tauon jälkeen toisensa toistamiseen, kun vuorossa oli kotijoukkueen toiveesta kevätkaudelta siirretty rästipeli. Siirron myötä matsi päästiin pelaamaan hiekan sijasta Orimattilan keskuskentän loistokuntoisella nurmella, ja tuttuun tapaan maalaisidyllissä oli jälleen rakennettu Nelosen tasolle poikkeuksellisen hieno ottelutapahtuma kuulutuksineen ja buffetteineen. Pienestä sateesta huolimatta myös orimattilalaisyleisöä oli saapunut tälläkin kertaa mukavasti paikalle. OPedot oli päässyt hyvään syysvireeseen, ja sillä oli keväältä siirtyneet pari rästipeliä voittamalla mahdollisuus nousta voiton päähän NJS:n, FC Vantaa ja JoKin muodostamasta kärkikolmikosta. Padilla oli puolestaan käynnissä kevätkauden loppupuolelta alkanut laihojen saaliiden kausi, jonka myötä putoamisviivakin oli päässyt tulemaan jo turhan lähelle. Molemmilla nipuilla riitti siis panosta lauantai-iltapäivän taistoon. Tikkurilassa vahvaa pallollista peliä ja etenkin hyvää liikettä esittänyt orimattilalaisryhmä lähti viemään tätäkin kohtaamista, joskin sateen liukastama nurmi varmasti vaikeutti senkin syöttöpeliä. Avauspuoliajan puolenvälin tienoilla nähtiin kamppailun ensimmäinen osuma, kun rangaistusalueen oikealla laidalle syötön saanut orimattilalaispelaaja vei laukauksellaan kotijengin 1-0-johtoon. Punaisilla kakkospaidoilla pelanneella vantaalaisryhmällä oli suuria vaikeuksia omassa pallollisessa pelissään, ja sen kontrolloidut hyökkäykset olivat kortilla. Tauon lähestyessä Padikin sai vähän toimintaa Peto-maalille. Juuri ennen taukoa nähtiin 1-1-tasoitusbyyri, jossa Liru karvasi OPetojen sivurajaheiton jälkeen pallon ja syötti sen edelleen Saidille, joka laukoi komeasti boksin rajalta pelivälineen Peto-maalin vasempaan yläkulmaan.

Toisen puoliajan näyttävin tilanne nähtiin reilun 50 peliminuutin kohdalla, kun Hena laukoi Lirun keskittämän pallon komeasti suoraan volleystä voimalla kohti maalia. Vieraiden kannalta valitettavasti pallo vain suuntautui Peto-veskaria kohti, joka sai siitä huolimatta esittää näyttävän refleksitorjunnan pitääkseen ottelun tasatilanteessa. Toinenkin puoliaika eteni kotijoukkueen hallinnassa vieraiden keskittyessä vastaiskuihin. Yhtä selvää otetta OPedot ei kuitenkaan saanut kuin avausjaksolla, ja Padin hyvä taistelu palkittiin 1-1-loppunumeroiden myötä tasapelipisteellä. Valitettavampana episodina erotuomari poisti vielä viimeisen kymmenminuuttisen aika molemmilta joukkueilta yhden pelaajan näytettyään näille kamppailussa toistamiseen keltaista korttia. Ensin lähti Liru protestoituaan paitsiovihellystä ja hetkeä myöhemmin Peto-pelaaja liukutaklauksen seurauksena. Kumpikaan ulosajoon johtaneista varoituksista ei oikein ollut ottelun linjan mukainen, ja kun Liru vielä kuumeni huutamaan ulosajon jälkeen kaksi asiatonta sanaa avustavalle erotuomarille, käydään jälkipelit asiasta piirin kabineteissa. Pettymykseksi ottelun erotuomari oli vielä lähtenyt maalailemaan raportissaan tapahtumia isolla pensselillä, joten annetussa vastineessa ei ihan pari riviä riittänyt virheellisten tietojen ja väritysten korjaamiseksi. Jos avustava erotuomari joutui aiheettoman solvauksen kohteeksi punapaidan toimesta, saivat kentällä olleet Padi-pelaajatkin kuunnella matsin kuluessaa pariin otteeseen Peto-valmennuksen suusta tulleita alatyylisiä huutoja. Tälläkin kertaa huudot unohdettiin kuitenkin pelikentälle, ja matsin tauottua taistelutanner jätettiin joukkueiden välillä hyvässä hengessä. Avustavalle erotuomarillekin suoritettiin asianmukaiset anteeksipyynnöt tämän saamasta aiheettomasta kohtelusta. Kahden pisteen menetys vaikeutti OPetojen nousua taistelemaan lohkovoitosta, joskin se kohtaa vielä kauden lopussa perätysten kaikki kolme kärkijengiä. Sarjan lopussa tämäkin piste voi olla Padille korvaamaton, mutta vieläkin suurempi vaikutus sillä oli varmasti henkisesti, kun maanantaista poiketen hyvä taistelu tuotti viikon toisessa pelissä tulosta. Joukkueen oli myös mukavampi palata edes yhden pisteen kanssa takaisin Vantaalle saunaillan viettoon. Myös kuljetusyhtiö yllätti vantaalaiset positiivisesti, kun menomatkan 32-paikkainen pikkubussi oli vaihtunut paluumatkan täysikokoiseen kaksikerroksiseen dösään. Ilman asian tarkistusta menomatkalla joukkue olisi tosin tultu noutamaan Orimattilasta neljä tuntia sovittua myöhemmin!


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
8 + 3=