-
(568)
(218) MANAGERI
to, 5 syyskuu 2013 09:50

Eilen oli loistavasti padilaisia paikalla treeneissä ja saatiin aikaiseksi hyvät 1,5 tunnin pelit IVPA:n kundien kanssa. Sovittiin, että vedetään IVPA:n kanssa ens viikolla sama setti, joten ens viikon ohjelma on seuraava:
MA 20.30 Padi-SalReipas/Akatemia Tiksin tekonurtsilla
KE 19.00 treenit Hakunilan takanurtsilla

(217) Tepa8
ke, 4 syyskuu 2013 15:40

Huh huh mitä seivejä Pondelta..melkein littoisten peli alko muistumaan mieleen aivan uskomattomia et siinä ei mun 2 byyriä paljo painanu..vain Ponden ansiosta saatiin piste..meikä taas sivussa tod näk myös maanantain pelissä..pohkees on ku piikki lihaksessa..

(216) #15
ke, 4 syyskuu 2013 13:50

Hello, maanantaina oli hyvä taistelu äijät. Mul on nilkka snadisti turvonnut ja jätän tänään reenit väliin. Maanantaina uus yritys jos vaikka olisi parantunut siihen mennessä...

(215) hanhi
ti, 3 syyskuu 2013 20:19

Jooh vielä kerran sorry, että meni niin myöhäseen ilmottaminen... yritän jatkossa ilmotella aikasemmin. Näillä näkymin tuun löntystelee huomenna hakunilaan.

Hyvä taistelu kundeilta!

(214) 14
ti, 3 syyskuu 2013 18:07

Mä skippaan huomiset treenit että toi nivunen sais pikkusen huilia. Kävin tänään lekurissa hakemassa viikon tulehduskipulääke reseptin jos vaikka auttais pikkusen asiaa. Eilen oli jo sen verran paskana että peli meni miten meni. Onneks meillä oli sairaspenkiltä tullu TEPA ja euroopanmatkalta saapuneet veljekset taistelemassa meille tärkeetä pistettä.

(213) MANAGERI
ti, 3 syyskuu 2013 17:31

Huomenna KE 19.00 siis treenit Hakunilan takanurtsilla (IVPA:n kundit on myös tulossa, joten saadaan takuuvarmat pelit aikaiseksi) ja sarja jatkuu ens viikon MA 20.30 Padi-SalReipas/Akatemia-pelillä Tiksin tekonurtsilla.

Kautta on enää 3 viikon ja 4 matsin verran jäljellä, joten toivon, että joka kundilla riittää vielä sen verran virtaa käydä jäljellä olevissa tapahtumissa. Eilen matsin haastava alkamisaika ja pelipaikan sijainti tuottivat vaikeuksia itse kullekin, mutta silti 5-6 poissaoloilmoitusta pelipäivänä on surullinen lukema. Olen totaalisen kyllästynyt soittelemaan epävarmojen tapausten perään ja maanittelemaan estyneitä/loukkaantuneita kundeja peliin, kun pelipäivän poissaoloilmoitusten myötä käykin ilmi, ettei jalkeille meinata saada edes 11 kundia. Onneks eilen saatiin Tepa järjestettyä messiin, vaikka ensin oli puhetta matsin skippaamisesta, sitten sovittiin ekan puoliajan pelaamisesta, ja kun lopulta selvisi ettei vaihtomiehiä ole, meni koko 90-minuuttinen Brändin tsiigaillessa vaihtopenkillä jälkikasvun perään. Kerrataan nyt vielä loppukautta silmällä pitäen toimintatavat poissaoloilmoitusten suhteen:
a) Pelien poissaoloilmoitukset mahdollisimman hyvissä ajoin mulle puhelimeen (ei siis eilisen tapaan muutamaa tuntia ennen peliä vieraskirjaan, eikä varsinkaan vajaata tuntia enne peliä edes puhelimeen, jos vasta silloin tajuaa olleensa viikon kipeänä).
b) Ilmotetaan myös treenien poissaoloista, jolloin ehkä kynnys skippaamiseen vähän kasvaa, ja paikalle voidaan yrittää tarvittaessa värvätä muuta porukkaa tai peruuttaa treenit, jos osallistujamäärä näyttää menevän liian alhaiseksi.

Jäljellä olevat 4 matsia skulataan Tiksin tekonurtsilla, ja alkamisaika on yhtä lauantain matsia lukuun ottamatta maanantai klo 20.30, joten työkiireet ei pitäis olla enää esteenä. Kuten jokainen on varmaan huomannut, niin putoamista vastaan saadaan taistella todennäköisesti viimeiseen peliin asti, joten toivottavasti jokaiselta löytyy nyt vähän venymiskykyä ja osallistujamäärät tulevissa tapahtumissa ovat sen mukaisia, ettei kauden jälkeen saunan lauteilla tarvii jossitella homman kaatumista ainakaan sen takia.

Tänään viimeks kysyin piiriltä, milloin Lirun casen päätös on tulossa, ja nyt kuulemma 2,5 viikkoa tapahtuman jälkeen kurinpitovaliokunnan esittelijänä toimiva kilpailupäällikkö on palannut lomilta, jonka myötä päätöstä voidaan ilmeisesti hiljalleen odottaa. Harvoin tonne piiriin tai liittoon tarvii olla yhteydessä, mutta molempien tahojen täyspäiväisten ihmisten työn tekemisen laaduttomuus ei kyllä petä koskaan. Asetetaan pelaaja toistaiseksi voimassa olevaan pelikieltoon ja venaillaan pari kolme viikkoa, että viimeinenkin päättävän tahon jäsen on palannut Pattayan reissulta päätöksentekoon. Jos normaaliduunissa hommansa hoitais noin, niin fudut tulis aika nopeesti. Nyt on 3 matsia mennyt tapahtuneesta, joten mielenkiinnolla odotellaan päätöksen perusteluita, ja sitä kuinka hyvin dumarin väritykset ovat menneet kurinpitovaliokunnassa läpi.

Sinänsä jännä fiilis, että eilisen matsin jälkeen odottelin klabien olevan tänään ihan jumissa, mutta nehän ovatkin paremmassa kondiksessa kuin eilen ennen matsia. Huomenna siis kaikki sankoin joukoin treeneihin!

(212) 2
ti, 3 syyskuu 2013 16:58

Loistava vääntö tosiaan! Erikoismaininnat Tepalle ja Pondelle.

(211) #22
ti, 3 syyskuu 2013 16:54

Hyvä jätkät! Mun ei vissiin kannata tulla enää sinne tolppien väliin seisomaan ku pärjätään paremmin!!
Mul jää viel pari pelii ainakin väliin ku meen ortopedille reissun jälkeen. Mul on vissiin välilevy menny tai jotain sinne päin. Yleislääkäri oli sitä mieltä mut kattoo nyt mitä se ortopedi sanoo.

(210) #1
ti, 3 syyskuu 2013 16:29

Loistava peli äijät! On pikkasen hellänä paikat, kun ei oo pahemmin mitään tehny koko vuotena... Sit oiskin vuorossa muutama 6:n pisteen peli. Enemmän äijiä vaan peleihin! Saatko Liru sen Anssin houkuteltuu loppukaudeks rinkiin? Onko Lirun tuomio tullu jo?

(209) 24
ti, 3 syyskuu 2013 08:36

Hienoa äijät!!! ja tepa perus 2 byyriä..!


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
7 + 6=