-
(568)
(198) 14
su, 25 elokuu 2013 20:26

Onko Lirun tilanteesta kuulunu mitään? Kun toi Makekaan ei varmaaan ole pelikunnossa.

(197) MANAGERI
pe, 23 elokuu 2013 21:37

FC Vantaa-Padi n. 12-1 (6-0), maali: Elo
Tänään käytiin 15-vuotisen seurahistorian syvimmässä montussa. Heti maanantaina olis sitten 6 pinnan peli, joten toivottavasti tää Ivon taktiikka toimii.

(196) MANAGERI
to, 22 elokuu 2013 17:14

Ja Padin toimintahan jatkuu seuraavasti:
Huomenna PE 19.30 FC Vantaa-Padi Tiksin tekonurtsilla (punaiset paidat mukaan)
Ens viikon MA 20.30 Padi-KOPSE/2 Tiksin tekonurtsilla
Ens viikon KE 19.00 treenit Hakunilan takanurtsilla

Yritetään tulla hyvissä ajoin paikalle jäljellä oleviin matseihin, sillä kuten Orimattilassa huomattiin, ei aikaisella kokoontumisella ja hyvillä alkulämmöillä ole ainakaan negatiivista vaikutusta peliin.

(195) MANAGERI
to, 22 elokuu 2013 17:09

Vihdoin viime lauantain antia:
OPedot-Padi 1-1 (1-1), maali: Said
Orimattilan Pedot ja Pathoven kohtasivat parin ottelun tauon jälkeen toisensa toistamiseen, kun vuorossa oli kotijoukkueen toiveesta kevätkaudelta siirretty rästipeli. Siirron myötä matsi päästiin pelaamaan hiekan sijasta Orimattilan keskuskentän loistokuntoisella nurmella, ja tuttuun tapaan maalaisidyllissä oli jälleen rakennettu Nelosen tasolle poikkeuksellisen hieno ottelutapahtuma kuulutuksineen ja buffetteineen. Pienestä sateesta huolimatta myös orimattilalaisyleisöä oli saapunut tälläkin kertaa mukavasti paikalle. OPedot oli päässyt hyvään syysvireeseen, ja sillä oli keväältä siirtyneet pari rästipeliä voittamalla mahdollisuus nousta voiton päähän NJS:n, FC Vantaa ja JoKin muodostamasta kärkikolmikosta. Padilla oli puolestaan käynnissä kevätkauden loppupuolelta alkanut laihojen saaliiden kausi, jonka myötä putoamisviivakin oli päässyt tulemaan jo turhan lähelle. Molemmilla nipuilla riitti siis panosta lauantai-iltapäivän taistoon. Tikkurilassa vahvaa pallollista peliä ja etenkin hyvää liikettä esittänyt orimattilalaisryhmä lähti viemään tätäkin kohtaamista, joskin sateen liukastama nurmi varmasti vaikeutti senkin syöttöpeliä. Avauspuoliajan puolenvälin tienoilla nähtiin kamppailun ensimmäinen osuma, kun rangaistusalueen oikealla laidalle syötön saanut orimattilalaispelaaja vei laukauksellaan kotijengin 1-0-johtoon. Punaisilla kakkospaidoilla pelanneella vantaalaisryhmällä oli suuria vaikeuksia omassa pallollisessa pelissään, ja sen kontrolloidut hyökkäykset olivat kortilla. Tauon lähestyessä Padikin sai vähän toimintaa Peto-maalille. Juuri ennen taukoa nähtiin 1-1-tasoitusbyyri, jossa Liru karvasi OPetojen sivurajaheiton jälkeen pallon ja syötti sen edelleen Saidille, joka laukoi komeasti boksin rajalta pelivälineen Peto-maalin vasempaan yläkulmaan.

Toisen puoliajan näyttävin tilanne nähtiin reilun 50 peliminuutin kohdalla, kun Hena laukoi Lirun keskittämän pallon komeasti suoraan volleystä voimalla kohti maalia. Vieraiden kannalta valitettavasti pallo vain suuntautui Peto-veskaria kohti, joka sai siitä huolimatta esittää näyttävän refleksitorjunnan pitääkseen ottelun tasatilanteessa. Toinenkin puoliaika eteni kotijoukkueen hallinnassa vieraiden keskittyessä vastaiskuihin. Yhtä selvää otetta OPedot ei kuitenkaan saanut kuin avausjaksolla, ja Padin hyvä taistelu palkittiin 1-1-loppunumeroiden myötä tasapelipisteellä. Valitettavampana episodina erotuomari poisti vielä viimeisen kymmenminuuttisen aika molemmilta joukkueilta yhden pelaajan näytettyään näille kamppailussa toistamiseen keltaista korttia. Ensin lähti Liru protestoituaan paitsiovihellystä ja hetkeä myöhemmin Peto-pelaaja liukutaklauksen seurauksena. Kumpikaan ulosajoon johtaneista varoituksista ei oikein ollut ottelun linjan mukainen, ja kun Liru vielä kuumeni huutamaan ulosajon jälkeen kaksi asiatonta sanaa avustavalle erotuomarille, käydään jälkipelit asiasta piirin kabineteissa. Pettymykseksi ottelun erotuomari oli vielä lähtenyt maalailemaan raportissaan tapahtumia isolla pensselillä, joten annetussa vastineessa ei ihan pari riviä riittänyt virheellisten tietojen ja väritysten korjaamiseksi. Jos avustava erotuomari joutui aiheettoman solvauksen kohteeksi punapaidan toimesta, saivat kentällä olleet Padi-pelaajatkin kuunnella matsin kuluessaa pariin otteeseen Peto-valmennuksen suusta tulleita alatyylisiä huutoja. Tälläkin kertaa huudot unohdettiin kuitenkin pelikentälle, ja matsin tauottua taistelutanner jätettiin joukkueiden välillä hyvässä hengessä. Avustavalle erotuomarillekin suoritettiin asianmukaiset anteeksipyynnöt tämän saamasta aiheettomasta kohtelusta. Kahden pisteen menetys vaikeutti OPetojen nousua taistelemaan lohkovoitosta, joskin se kohtaa vielä kauden lopussa perätysten kaikki kolme kärkijengiä. Sarjan lopussa tämäkin piste voi olla Padille korvaamaton, mutta vieläkin suurempi vaikutus sillä oli varmasti henkisesti, kun maanantaista poiketen hyvä taistelu tuotti viikon toisessa pelissä tulosta. Joukkueen oli myös mukavampi palata edes yhden pisteen kanssa takaisin Vantaalle saunaillan viettoon. Myös kuljetusyhtiö yllätti vantaalaiset positiivisesti, kun menomatkan 32-paikkainen pikkubussi oli vaihtunut paluumatkan täysikokoiseen kaksikerroksiseen dösään. Ilman asian tarkistusta menomatkalla joukkue olisi tosin tultu noutamaan Orimattilasta neljä tuntia sovittua myöhemmin!

(194) Ivo
ke, 21 elokuu 2013 14:10

Ok Elo. Olenkin jo odotellut milloin otan homman haltuun. Nyt siis odotellaan Elo-Showta!

(193) 14
ke, 21 elokuu 2013 13:55

Ei meillä ole mitään hätää Ivo. Vantaalta nyt jo perjantaina pisteet niin helpottaa!!

(192) Ivo
ke, 21 elokuu 2013 12:53

Nyt kyllä näyttäis, että homma tulee menemään vähän niinku ens kaudella eli Koipsin kanssa ratkotaan kumpi tippuu. Toki on siinä pari muutakin jengiä. Timi vois tehdä vähän analytiikkaa tästä ja ehdottaisin, että jotenkin meidän tulis nyt varmistaa, että mahdollisimman hyvällä nipulla mennään noihin ratkaisupeleihin. Ei ei turhia kortteja tietyissä peleissä ja muutenkin jos joku merkittävämpi vamma, niin ehkä ei kannata tulla riskeeraa peleihin, jossa ei puhuta 6 pisteestä. En tiiä onko jengi samaa mieltä, mutta maltilla ja fiksusta ollaan kyl varmasti ens vuonnakin nepassa.

(191) Fani
ti, 20 elokuu 2013 23:01

www.adressit.com/hevoshaan_koulun_tulevaisuus

(190) Vesku
ma, 19 elokuu 2013 22:09

Aika vahvaa suorittamista kundit. Ei näitä tarinoita voi lukea naama peruslukemilla. Taitaa perheenisät päästä nykyää liian harvoin viihteelle. Vieläköhän joku nokittaa omalla tarinallaan? Tällä hetkellä mun papereissa mitalijärjestys olis ehkä seuraava: 1. Hiekkakenttien Maradona, 2. +100 kg, 3. Tjugotvå.

Iso kiitos Tepan kassin taksitolpalta pelastanaeelle Maarinkunnaan ritarille ja pistäkäähään oma osuuteenne sisäänpääsystä Tonille maksuun, jos ette muista antaneenne yöllä käteistä.

(189) #22
ma, 19 elokuu 2013 17:19

Joo oli aika kostea ilta. Ite en muista hotellilta mitään muuta ku pienii välähdyksiä sieltä täältä. Aamulla ei löytyny kassia eikä lompakkoo. Kassi löyty kämpän vierestä kadulta ja lompakon olin viisaasti jättäny auton konepellille. Että semmosta. En tuu huomenna treeneihin ku jalat vähän huonossa kunnossa. Perjantaina peliin sit.


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
4 + 8=