-
(568)
(178) MANAGERI
su, 18 elokuu 2013 18:26

Ens viikon ohjelma:
TI 19.00 treenit Hakunilan takanurtsilla
PE 19.30 FC Vantaa-Padi Tiksin tekonurtsilla (punaiset paidat mukaan)

(177) MANAGERI
la, 17 elokuu 2013 17:23

OPedot-Padi 1-1 (1-1), maali: Said
Tänään taistelu palkittiin pisteellä... sitten Orimattilan S-marketista kohti saunailtaa. Pelättyjen ohareiden sijasta kuljetusyhtiökin yllätti positiivisesti: menomatkan pikkibussi oli vaihtunut paluumatkalle kakskerroksiseen dösään.

(176) MANAGERI
pe, 16 elokuu 2013 17:03

Tässä vielä päivitetty ohjelma huomiselle lauantaille:
13.00 Lähtö Sokos Hotel Vantaan edestä Tiksistä 32-paikkaisella pikkubussilla
15.00 OPedot-Padi Orimattilan keskuskentän nurmella (PUNAISET paidat ja vesipulloja mukaan, sillä Dexal-kehikkö jää himaan)
17.00 Lähtö Orimattilasta heti matsin jälkeen (ei siis suihkua tässä välissä)
18.00 Saapuminen saunatiloihin Jumbon kupeeseen (sama mesta, jossa vietettiin viime kauden päättäjäisiä)
n. 24.00 Siirtyminen saunatiloista haluttuun jatkomestaan

Dösä ja saunatilan vuokra maksetaan siis seuran kassasta, joten jokaisella jää hoidettavaksi vain oma juomapuoli kondikseen. Pysähdytään matsin jälkeen pikaisesti jossain Orimattilan kaupassa. Mä voin myös hoitaa halukkaille 25 egellä keissin Koffia tms. valmiiks odottamaan saunatilojen jääkaappiin (varaukset mulle huomisaamuun mennessä ja maksu käteisellä). Pyyhkeet on talon puolesta ja saunatilojen kattoterasilta löytyy kaasugrilli, jota varten hoidetaan seuran toimesta vähän makkaraa, possua ja broileria tms. paikalle. Grillimestaria ei nyt saatu paikalle, joten hoidetaan paistopuoli itse vähän pelkistetymmillä raaka-aineilla. Valioliigan avauskierros/keihäsfinaali on nähtävillä screeniltä.

Kaveri-/fanipaikkoja on edelleen jäljellä, joten halukkaat voi lähteä messiin 30 egen hintaan (sis. Orimattilan visiitin + saunaillan). Maksu paikan päällä käteisenä.

(175) MANAGERI
pe, 16 elokuu 2013 16:39

Maanantain antia:
Padi-NJS 2-4 (1-0), maalit: Make, Liru
Maalieron turvin sarjaa johtanut Nurmijärven Jalkapalloseura tuli hakemaan Tikkurilan UP:n tekonurmelta lisäpisteitä Padin kustannuksella. Matsi etenikin alusta lähtien NJS-komennossa, mutta kotijoukkueen tiivis puolustuspeli piti nurmijärveläiset avauspuoliajalla nollilla, ja vastaavasti raitapaitojen muutamat vastahyökkäykset aiheuttivat ongelmia vieraiden puolustukselle. Vastahyökkäyksestä syntyikin Padin johtomaali jakson puolivälin tienoilla, kun pallo pelattiin oikealla laidalla pystyyn Lirulle, jonka poikittaissyöttö tavoitti maalille nousseen Maken. Kauden 10:nnen byyrinsä viimeistellyt Make venäytti tilanteessa valitettavasti nilkkansa, ja näin vantaalaisten ykköstykki jouduttiin korvaamaan 1-0-tilanteessa toiselle puoliajalla siirryttäessä ainoana miehenä vaihtopenkillä päivystäneeseen Tepaan.

Toinen puoliaika ehti edetä puolenvälin tietämille ennen kuin NJS onnistui rikkomaan kuparisen boksin rajalta yläkulmaan lauotulla tasoitusmaalilla. Padin puolustustaistelu tarjosi pelin aikana NJS:lle useita kulmapotkuja ja vapareita 20-30 metristä, mutta puolustuksen hyvien laukausten blokkausten myötä molempien veskareiden poissa ollessa byyrissä tuurannut Vesa välttyi pahimmalta tulitukselta. Kun vantaalaisilla ei ollut mahdollisuutta laittaa tuoreita jalkoja kentälle, alkoi väsymys kuitenkin näkyä hyvästä taistelusta huolimatta kentällä. Vieraat onnistuivatkin tekemään 1-2-osuman ottelun loppupuolella, kun rangaistusalueen sisällä pallon saanut NJS-pelaaja jäi vapaaksi ilman, että kukaan olisi mennyt eteen peittämään vetoa. Pelimies ei jättänytkään tilannetta käyttämättä, vaan laukoi pallon vastustamattomasti Padi-maalin alakulmaan. Tässä vaiheessa valtaosa niin kentällä kuin katsomon puolellakin olleista varmasti luuli pelin ratkenneen, mutta niin vain kotijengi nousi vielä tasoihin, kun Said ja Tepa jatkoivat perätysten päällään Vesan avauksen Lirulle, joka karkasi läpiajoon ja viimeisteli 2-2-tasoituksen. Matsin loppuun oli kuitenkin ladattu vielä lisää draamaa ja byyrejä: peliä oli jäljellä enää kuusi minuuttia, kun NJS laukoi pallon tolppaan, josta se kimposi maaliviivalle, ja kotijoukkueen kannalta väärän puoleisella kierteellä maaliin päin, eikä pelivälinettä lähimpänä olleella Hiltsulla ollut näin mahdollisuutta purkaa palloa pois. Tästä takaiskumaalista Padi ei enää noussut, ja lopulta NJS kävi vielä kaunistelemassa loppulukemat 2-4:ään. Altavastaajan asemasta huolimatta kotijengi loi pelissä vastahyökkäyksistä maalipaikkoja sen verran, että kamppailussa nähtiin pari onnistumista, mutta hyvästä taistelusta huolimatta se ei lopulta riittänyt edes tasapelipisteeseen. Myös vieraat olivat liikenteessä kapealla ryhmällä, mutta konkaripainotteisempi kotiryhmä olisi kaivannut tässä pelissä kipeämmin paria lisävaihtomiestä, joiden avulla puolustustaistelu olisi voinut kestää nuo viimeisetkin minuutit. Näillä näkymin lauantain Orimattilan saunailtapeliin saadaan taas sairastuvalta pari kuntoutunutta miestä mukaan, ja toivottavasti Makenkin nilkan turvotus on laskenut siihen mennessä sen verran, että pläägä mahtuu taas jalkaan.


(174) 16
pe, 16 elokuu 2013 14:09

Jos joku haluaa tuodan huomenna juomiaan jo valmiiksi saunalle, olen/olemme siellä n. 12.00-12.45 välisellä ajalla.


(173) 16
pe, 16 elokuu 2013 11:08

Jos joku haluaa tuodan huomenna juomiaan jo valmiiksi saunalle, olen/olemme siellä n. 12.00-12.45 välisellä ajalla.

(172) Liru
ke, 14 elokuu 2013 05:35

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fvboZ0oMs1Q

(171) Ivo
ti, 13 elokuu 2013 12:42

Häviöstä huolimatta oltiin Padi niin pitkään kuin jaksettiin. Hyvää vääntöä ja hyökkäys teki kyllä tarvittavat maalit, muttei jaksettu puolustaa joukkueena loppuun asti.

Sivupohkeet ihan vitun kipeet. Vähän eri suuntiin joutui juosta, ku mihin on tottunut.

Lauantaina sitten pinnojen metsästykseen ja toivottavasti saatais ainakin 5 äijää vaihtoon.

(170) #20
ma, 12 elokuu 2013 10:42

En ole varma vielä pelikunnostani, tulen kokeilemaan kuitenkin alkulämpöön.Kylki vaivaa edelleen!!??

(169) #22
su, 11 elokuu 2013 05:32

Voi olla et jää huominen peli multa väliin ku tos vasemmassa polvessa on joku tulehdus. Koitan käydä huomenna lekurissa näyttämässä ni tietää sit enemmän.


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
8 + 7=