-
(565)
(175) MANAGERI
pe, 16 elokuu 2013 16:39

Maanantain antia:
Padi-NJS 2-4 (1-0), maalit: Make, Liru
Maalieron turvin sarjaa johtanut Nurmijärven Jalkapalloseura tuli hakemaan Tikkurilan UP:n tekonurmelta lisäpisteitä Padin kustannuksella. Matsi etenikin alusta lähtien NJS-komennossa, mutta kotijoukkueen tiivis puolustuspeli piti nurmijärveläiset avauspuoliajalla nollilla, ja vastaavasti raitapaitojen muutamat vastahyökkäykset aiheuttivat ongelmia vieraiden puolustukselle. Vastahyökkäyksestä syntyikin Padin johtomaali jakson puolivälin tienoilla, kun pallo pelattiin oikealla laidalla pystyyn Lirulle, jonka poikittaissyöttö tavoitti maalille nousseen Maken. Kauden 10:nnen byyrinsä viimeistellyt Make venäytti tilanteessa valitettavasti nilkkansa, ja näin vantaalaisten ykköstykki jouduttiin korvaamaan 1-0-tilanteessa toiselle puoliajalla siirryttäessä ainoana miehenä vaihtopenkillä päivystäneeseen Tepaan.

Toinen puoliaika ehti edetä puolenvälin tietämille ennen kuin NJS onnistui rikkomaan kuparisen boksin rajalta yläkulmaan lauotulla tasoitusmaalilla. Padin puolustustaistelu tarjosi pelin aikana NJS:lle useita kulmapotkuja ja vapareita 20-30 metristä, mutta puolustuksen hyvien laukausten blokkausten myötä molempien veskareiden poissa ollessa byyrissä tuurannut Vesa välttyi pahimmalta tulitukselta. Kun vantaalaisilla ei ollut mahdollisuutta laittaa tuoreita jalkoja kentälle, alkoi väsymys kuitenkin näkyä hyvästä taistelusta huolimatta kentällä. Vieraat onnistuivatkin tekemään 1-2-osuman ottelun loppupuolella, kun rangaistusalueen sisällä pallon saanut NJS-pelaaja jäi vapaaksi ilman, että kukaan olisi mennyt eteen peittämään vetoa. Pelimies ei jättänytkään tilannetta käyttämättä, vaan laukoi pallon vastustamattomasti Padi-maalin alakulmaan. Tässä vaiheessa valtaosa niin kentällä kuin katsomon puolellakin olleista varmasti luuli pelin ratkenneen, mutta niin vain kotijengi nousi vielä tasoihin, kun Said ja Tepa jatkoivat perätysten päällään Vesan avauksen Lirulle, joka karkasi läpiajoon ja viimeisteli 2-2-tasoituksen. Matsin loppuun oli kuitenkin ladattu vielä lisää draamaa ja byyrejä: peliä oli jäljellä enää kuusi minuuttia, kun NJS laukoi pallon tolppaan, josta se kimposi maaliviivalle, ja kotijoukkueen kannalta väärän puoleisella kierteellä maaliin päin, eikä pelivälinettä lähimpänä olleella Hiltsulla ollut näin mahdollisuutta purkaa palloa pois. Tästä takaiskumaalista Padi ei enää noussut, ja lopulta NJS kävi vielä kaunistelemassa loppulukemat 2-4:ään. Altavastaajan asemasta huolimatta kotijengi loi pelissä vastahyökkäyksistä maalipaikkoja sen verran, että kamppailussa nähtiin pari onnistumista, mutta hyvästä taistelusta huolimatta se ei lopulta riittänyt edes tasapelipisteeseen. Myös vieraat olivat liikenteessä kapealla ryhmällä, mutta konkaripainotteisempi kotiryhmä olisi kaivannut tässä pelissä kipeämmin paria lisävaihtomiestä, joiden avulla puolustustaistelu olisi voinut kestää nuo viimeisetkin minuutit. Näillä näkymin lauantain Orimattilan saunailtapeliin saadaan taas sairastuvalta pari kuntoutunutta miestä mukaan, ja toivottavasti Makenkin nilkan turvotus on laskenut siihen mennessä sen verran, että pläägä mahtuu taas jalkaan.


(174) 16
pe, 16 elokuu 2013 14:09

Jos joku haluaa tuodan huomenna juomiaan jo valmiiksi saunalle, olen/olemme siellä n. 12.00-12.45 välisellä ajalla.


(173) 16
pe, 16 elokuu 2013 11:08

Jos joku haluaa tuodan huomenna juomiaan jo valmiiksi saunalle, olen/olemme siellä n. 12.00-12.45 välisellä ajalla.

(172) Liru
ke, 14 elokuu 2013 05:35

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fvboZ0oMs1Q

(171) Ivo
ti, 13 elokuu 2013 12:42

Häviöstä huolimatta oltiin Padi niin pitkään kuin jaksettiin. Hyvää vääntöä ja hyökkäys teki kyllä tarvittavat maalit, muttei jaksettu puolustaa joukkueena loppuun asti.

Sivupohkeet ihan vitun kipeet. Vähän eri suuntiin joutui juosta, ku mihin on tottunut.

Lauantaina sitten pinnojen metsästykseen ja toivottavasti saatais ainakin 5 äijää vaihtoon.

(170) #20
ma, 12 elokuu 2013 10:42

En ole varma vielä pelikunnostani, tulen kokeilemaan kuitenkin alkulämpöön.Kylki vaivaa edelleen!!??

(169) #22
su, 11 elokuu 2013 05:32

Voi olla et jää huominen peli multa väliin ku tos vasemmassa polvessa on joku tulehdus. Koitan käydä huomenna lekurissa näyttämässä ni tietää sit enemmän.

(168) 2
la, 10 elokuu 2013 07:09

Vesku on loistava kirjoittamaan otteluraportteja, mutta hieman jäi harmittamaan tuo viimeisellä rivillä ollut kirjoitusvirhe :)

(167) MANAGERI
pe, 9 elokuu 2013 13:14

JäPS/2-Padi 7-1 (5-1), maali: Liru
Padin lähtökohdat kauden toiseen kohtaamiseen JäPS/2:ta vastaan olivat hyvät, kun Liru oli kuntoutunut viiden matsin huilin jälkeen pelikuntoon ja vaihtopenkille saatiin yhtä vaille maksimimäärä miehiä. Peli lähti kuitenkin heti alusta asti synkästi liikkeelle, kun jo viidennellä minuutilla järvenpääläispelaaja puski kulmapotkun etukulmalta maaliin. Matsin toinen byyri nähtiin 20. minuutilla JäPS-pelaajan boksissa suorittaman soolokiertelyn päätteeksi, ja paria minuuttia myöhemmin pallo kaivettiin jo kolmannen kerran Padi-maalista valkopaidan oltua terävämpi ylärimasta maalin edustalle kimmonneessa rebound-pallossa. Kutakuinkin 100 prosentin viimeistelytehokkuudella kotijoukkue kävi tekemässä vielä 26. minuutilla neljännenkin maalin, jonka jälkeen sillä oli jo varaa laukoa boltsi muutaman kerran maalin ohikin. Kovasti olivat avausjaksoa dominoineet järvenpääläiset parantaneet otteitaan alkukauden kohtaamisesta, tosin paikalle eksyneeltä tutulta tuomaritarkkailijalta löytyi asialle selitys: Nelosen ryhmä oli saanut tähän peliin Kakkosen edustusjoukkueestaan viisi lainapelaajaa. Kaksi nuorta lainamiestä tekivätkin hyökkäyspäässä lähes mitä halusivat, ja kun mukana oli vielä Veikkausliigan ja Kolmosen välisissä sarjoissa urallaan satoja maaleja paukutellut ja vielä tälläkin kaudella Kakkosen peleissä kuudesti onnistunut konkarihyökkääjä Jani Myllyniemi, onnistui kolmikko rankaisemaan tässä matsissa vantaalaisia kaikkiaan viidesti. JäPS/2:n vastahyökkäyksestä syntynyt viides maali nähtiin 40. minuutilla. Juuri ennen taukoa Liru kävi tekemässä Niken läpisyötöstä 5-1-lohdutusmaalin.

Toisella puoliajalla pelailtiin minuutteja pois kellosta, ja molemmat ryhmät kierrättelivät vaihtopenkiltä uusia miehiä kentälle. Kotijoukkue onnistui kaunistelemaan maalieroon vielä kahden byyrin verran, kun vajaan tunnin tietämillä se pääsi tuloksekkaaseen vastahyökkäykseen ja viime minuuteilla muurista suuntaa muuttanut vapari painui seitsemännen kerran Padi-maaliin. Erittäin erikoinen ottelu, kun Olli ei voinut yhdellekään maalille mitään, eikä pelissä nähty isompia puolustusvirheitäkään, mutta silti boltsi kaivettiin seitsemän kertaa maaliverkoista. Koivusaaren tekonurmella nähtyjen 7-1-murskalukemien myötä JäPS/2 pääsi matsin vähemmän pelanneesta Padista neljän pisteen karkumatkalle. Järvenpääläisten kokoonpanoviritykset voivat tarjota erikoisia tuloksia joukkueen tulevissakin peleissä, kun halutessaan se voi murskata kaikki lohkon kärkiryhmätkin, mutta pelkillä oman jengin pelaajilla pelatessaan hävitä vastaavasti kenelle vaan. Esimakuahan tästä saatiin jo kauden alussa, kun joukkueen kolme ensimmäistä peliä päättyivät tappioon, mutta yllättäen neljännessä pelissä TiPS kaatui 10-0.

Ens viikolla on kaks matsia, joten eilen treeneissä sovitun mukaisesti vedetään viikko ilman treenejä seuraavasti:
MA 20.30 Padi-NJS Tiksin tekonurtsilla
LA 15.00 OPedot-Padi Orimattilan keskuskentän nurmella (lähtkö klo 13.00 minibussilla Tiksistä ja pelin jälkeen saunailta)

(166) 24
to, 8 elokuu 2013 11:19

mORO,


En kerkeä tänään treeneihin. Pitää tehdä rakennus hommia kotona...


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
8 + 5=