-
(565)
(125) 2

Messissä

(124) 4

Näillä näkymin sopii sekä matsi että sauna.
Edellyttäen että saan ton jalan kondikseen, saikku päällä ja uus lääkitys. Mutta eiköhän tästäkin selvitä..

(123) 9

Mulle pitäis käydä toi saunailta

(122) #1

Mä oon nuoremman vesan tavoin ulkomailla kyseisenä ajankohtana, eli en pääse.

(121) hanhi

Messissä!

Saunatilalla on gaasugrilli, voidaan rillata jos ei Nikke oo tonteilla tekemässä pissatilausta :).

(120) #15

Mä oon ulkomailla elokuussa eli en pääse tohon saunailtaan tai matsiin... Tuun vasta ens viikolla treeneihin eli tänään jätän vielä treenit väliin...

(119) Ivo

Sopii mulle

(118) MANAGERI

Tänään MA klo 20.30-22.00 taas treenit Tiksin tekonurtsilla. Viimeks saatiin IVPA:n ja FC Vantaan kundien kanssa ihan hyvät 10 vastaan 10 pelit aikaiseks, mutta toivottavasti tänään nähdään vähän enemmän Padin kundejakin paikalla.

Lauantaina 17.8. olis klo 15 vierasmatsi Orimattilassa, ja se olis oikeastaan kauden ainoa mahdollisuus järkätä Kovanen+matsi+saunailta-setti. Jumbon kupeessa olevat saunatilat (sama mesta, jossa vietettiin viime kauden päättäjäisiä) olis jo alustavasti varattu, eli nyt pitäis vain kartoittaa kuinka hyvin porukka on tuolloin maisemissa (jos jo nyt tiedetään, että ollaan pienellä ringillä liikenteessä, niin saunailtaa ei kannata ehkä järjestää). Eli homma menis suunnilleen seuraavasti:
13.00 lähtö Kovasen tai jonkun muun firman pikkubussilla/tilataksilla Tiksistä hotellin edestä
15.00 OPedot-Padi Orimattilassa
18.30 saapuminen saunatiloihin

Eli ilmoitelkaa nyt ainakin, jos tiedätte että ette pääse matsiin/saunailtaan. Muitakin kommentteja saa toki antaa. Kulut hoidetaan jengin kassasta ja tod.näk. myös fanit mahtuu messiin snadia korvausta vastaan.


(117) MANAGERI

Huomisesta lähtien on tauon ajan neljänä maanantaina treenit klo 20.30-22.00 Tiksin tekonurtsilla ennen kuin sarja taas jatkuu 26.7.

(116) 2NEPA

Joo, mun veikkaus että kun meidän kondis on mikä on, niin sitten kaikki virheet alkaa tulee just siellä lopussa. Eli jos vedettäis ihan kunnon peruskondis päälle silleen että ollaan siinä n.90 kunnossa, niin veikkaan että olis helpompi pelata ja voittojakin oltais saatu napsittua näistä peleistä. Keskikenttä on kyl niin kova paikka pelata. Isekin kun veti pari peliä, niin ihan hirveetä. ja kun ei oo vaihtomiehiäkään sinne heittää aina. Kyllähän tossa linjassa jaksaa helpommin vetää sen 90min :)

Nyt on muuten taon aika hyvää aikaa käydä juoksemassa jne...?? :)


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
5 + 6=