-
(565)
(115) 2

Nyt kuukauden tauko, ja ajatukset irti fudiksesta. Syyskauteen ihan uudella asenteella, muuten tulee noutaja.

(114) Hiltsu

On se kumma ku ei ikinä pidetä johtoa viimesellä 20minuutilla. Aina tulee joku pompun pomppu tai oman perseen kautta lirutus. Josko tää olis se mitä pitäis korjaa ens sesonkiin niin oltais aika paljon paremmissa asemissa kauden päätteeks.

(113) 14

Jos selitellä saa niin meillä liian heikko pelaaja tilanne, loukkaantumiset jne jne... Ja ollaan pelattu myös viime aikoina helvetin huonosti.

(112) nelonen

ei jumalauta eiks se koips oo ihan tusinajoukkue, nyt pathoven

(111) 14

1-2 Turpaan tuli. Maalin teki Make.

(110) #22

Laittakaa joku koips-pelissä mukana ollu tulosraportti vieraskirjaa, kun kerkeette...

(109) MANAGERI

Vihdoin löytyi tietokoneen enter-nappi, joten tässä rästissä olleet matsiraportit:

Viime viikon torstai
I-HK/M09-Padi 2-2 (0-2), maalit: Hiltsu 2
Kevätkausi oli jo edennyt siihen vaiheeseen, että Padilla oli jäljellä ennen kesätaukoa enää kolme paikallismatsia vantaalaisia nippuja vastaan. Kuusi pistettä, mutta kaksi peliä sarjakärkeä vähemmän pelanneet raitapaidat kohtasivat Itä-Hakkilan tekonurmella puolet matseistaan tasan pelanneen ja sen myötä putoamisviivan tuntumaan jääneen I-HK/M09:n. Kotijengi sai heti ottelun alussa pari kulmapotkua, mutta vieraat rankaisivat 4. minuutilla, kun Hena antoi suht kaukaa kentän vasemmalta puolelta vaparin, jonka Hiltsu puski takatolpalta byyriin. Peli eteni I-HK:n pienessä hallinnassa, kunnes vajaan puolen tunnin pelin jälkeen avausmaalin nähtiin toisintona, kun Henan tällä kertaa oikealta kenttäpuoliskolta antama vapari löysi takatolpalta Hiltsun pään tuloksekkaasti toistamiseen. Jälkimmäisen osuman jälkeen Padi pääsi paremmin peliin mukaan, mutta avausjaksolla ei enää lisäosumia nähty ja näin tauolle mentiin 0-2-tilanteessa.

Toinen puoliaika eteni varsin tasaisissa merkeissä. I-HK:n avausmaali nähtiin matsin 65. minuutilla. Sen jälkeen Padilla oli vielä hyvä paikka mennä uudestaan kahden maalin johtoon, kun Hena karkasi lähes puolesta kentästä läpiajoon, mutta hyvin vastaan tullut I-HK-veskari veti tällä kerta pitemmän korren. Pelin loppua kohti mentäessä Padilla alkoi väsymys painaa, eivätkä pelaajavaihdotkaan tuoneet tarvittavaa piristystä pelin meni melkoiseksi selviytymistaisteluksi ilman, että peliä olisi saatu rauhoitettua kunnolla missään vaiheessa. Lopulta viitisen minuuttia ennen loppua kotijoukkueen paine tuotti tulosta, kun kulman jälkitilanteessa pallo jäi pyörimään vieraiden boksin sisälle, ja I-HK-pelaaja laukoi pelaajamassan läpi 2-2-tasoitusosuman. Viime kauden Itä-Hakkilan kohtaamisen tapaan kotijengi onnistui tasoittamaan pelin 2-2:een pelin lopussa, ja näin monen padilaisen lapsuudenajan kotikentältä jäi raitapaidoilla vieläkin täysi pistepotti nappaamatta.

Padi-TiPS 1-2 (0-1), maali: Make
Padi sai kevätkauden viimeisessä kotimatsissaan vastaan samat 14 pistettä yhden ottelun enemmän pelanneena keränneen Tikkurilan Palloseuran. Ensimmäinen puoliaika oli raitapaidoilta varmastikin kauden heikointa peliä, kun helpotkin syötöt menivät vastustajalle ja pallontavoittelutilanteissa oltiin koko ajan vastustajaa jäljessä. TiPS veikin peliä varsin selvästi, ja vain Ollin hyvät torjunnat ja maalitolpat pitivät pelin 0-0:ssa. Kotijengi ei luonut avausjaksolla käytännössä yhtään pelitilannemaalipaikkaa, kun käytännössä ainoa kunnon maalipaikka oli Saidin pusku vähän maalin ohi Henan antamasta vaparista. TiPS onnistui rikkomaan kuparisen kymmenisen minuuttia ennen puoliaikaa, joten näin tauolle mentiin täysin ansaitussa 0-1-vierasjohdossa.

Toisella puoliajalla Padikin heräsi vihdoin vähän pelaamaan ja kenttätapahtumat tasoittuivat huomattavasti avauskolmevarttiseen nähden. Vieraat rankaisivat tunnin pelin jälkeen kuitenkin toistamiseen, kun Olli onnistui nyrkkeilemään vaarallisen vaparin, mutta kenttäpelaajat eivät olleet hereillä rebound-pallossa, johon TiPS-pelaaja juoksi ensimmäisenä laukoen boltsin toistamiseen Padi-maaliin. Viitisen minuuttia myöhemmin Make teki Henan hyvän alustuksen jälkeen Padin avausmaalin, ja hetkeä myöhemmin Kärsä pääsi jatkamaan vaparin maalin edestä kohti TiPS-maalia, mutta tällä kertaa veskarin refleksitorjunta esti tasoituksen syntymisen. Matsin viime minuuteilla TiPSillä oli mahdollisuus naulata peli rankkarista, joka kuitenkin ammuttiin ohi maalin. Lisäosumia ei ottelussa enää nähty, ja näin TiPS vei täysin ansaitun voiton 1-2-luvuin. Toivottavasti tämän matsin heikko esitys tuo padilaisille vielä näytönhaluja kevätkauden viimeiseen peliin KoiPSia vastaan.

Ens TI klo 20.30 kevätkauden vika matsi KoiPS-Padi Tiksin tekonurtsilla. Mä oon ens viikon reissussa, joten Hena liidaa tossa matsissa jengiä.

Ens viikolla ei ole muuta ohjelmaa, mutta tauon aikana 1.-22.7. vedetään maanantaisin klo 20.30-22.00 yht. neljät treenit ennen kuin sarja taas jatkuu 26.7.

(108) 2

Hauskaa juhannusta koko Padin jengille!

(107) MANAGERI

Huomenna ei siis ole treenejä, kun sen verran moni oli jo lähdössä reissuun.

(106) Hiltsu

Olipas kuraa koko peli eilen. Josko korjattais suunta ens tiistaina ja otettais voitto ennen taukoa.


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
9 + 4=