-
(565)
(65) 20
ke, 29 toukokuu 2013 06:14

Eilen syntyi tyttö meidän talouteen klo.22.14.
Painoa 4160g ja pituus 52cm.kaikki helvetin hyvin!!!!

(64) MANAGERI
ti, 28 toukokuu 2013 14:11

Padi-JoKi 2-5 (1-2), maalit: Liru, Hiltsu
Padin kauden neljäs kotiottelu päästiin vihdoin pelaamaan ilman sadetta mukavassa auringonpaisteessa, kun vastaan asettui matsin enemmän pelannut ja voiton enemmän saalistanut Jokelan Kisa. Viikonlopun ulkomaanretket ja huomattavasti tervehenkisempi pyöräilyskaba hieman verottivat kotijoukkueen iskukykyä, ja kaikkiaan kolmelle raitapaidalle tarjoutuikin ensimmäistä kertaa avauskokoonpanon paikka. Ennakko-odotusten mukaisesti nuori vierasnippu vei peliä kotijoukkueen panostaessa tiiviiseen puolustamiseen ja vastaiskuihin. Se onnistuikin menemään 1-0-johtoon, kun Tomin pystysyötön myötä Liru pääsi karkaamaan läpiajoon. JoKi onnistui kuitenkin hetkeä myöhemmin tasoittamaan pelin Ollin perättäisistä torjunnoista huolimatta, kun puolustuksesta ei ollut apua pallon purussa, ja lopulta punapaita laukoi boltsin maalinedustalta verkkoihin. Avauspuoliajalla Padi oli kuitenkin vielä ihan hyvin pelissä mukana, mutta juuri ennen taukovihellystä tullut 1-2-takaiskumaali taisi vähän nakertaa selkärankaa, eikä toiselle jaksolle siirtymistä parantanut Maken ja Henan siirtyminen puoliajalla katsomon puolelle.

Toisella puoliajalla kentällä nähtiinkin alistuneen oloinen väsymystä vastaan taistellut kotijengi, ja JoKi sai viedä lähes kävelyvauhtiseksi hyytynyttä peliä ilman todellista vastarintaa. Hiltsu onnistui kuitenkin puskemaan Vägen kulmasta Padin kenttätapahtumien vastaisesti 2-2-tasatilanteeseen, jonka tuoma piste olisi varmasti kelvannut tästä pelistä. Vieraat menivät kuitenkin uudestaan maalin johtoon, mihin kotiryhmä ei onnistunut enää vastaamaan, kun hyökkäyksissä liian yksin jäänyt Lirukin oli jo juoksutettu loppuun. Viimeisin kymmenminuuttisen aikana JoKi onnistui vielä kaunistelemaan kahdella lisäbyyrillä maalimääränsä viiteen, ja näin Padin kauden toinenkin tappio kirjattiin rumin 2-5-luvuin. Pohjois-Tuusulaan matkanneiden pisteiden myötä JoKi nousi sarjakärkeen ja sai samalla otettua avausvoittonsa Padista viime vuoden kohtaamisten päätyttyä molemmilla kerroilla vantaalaisten kolmen maalin voittoon. Kotijengille ei tästä kohtaamisesta paljon positiivista muisteltavaa jäänyt. Kun kokeneemman - vaihtopenkkiä kauden aikana enemmän miehittäneen - ”viinikerho-osaston” määrä kentällä olevasta kokoonpanosta nousee yli puoleen, ei joukkueen liike vain valitettavasti tahdo riittää toistakymmentä vuotta nuorempia nippuja vastaan. Hyvä kuitenkin, että tässäkin matsissa riitti kundeja muutamaan vaihtoon ja Ilallekin saatiin kirjattua kauden avausminuutit. Seuraava matsi on vasta puolentoista viikon päästä, joten toivottavasti Lahden vierailuun mennessä on pikkuvammat hoideltu pois ja jalat palauteltu vähän tuoreempaan kuntoon.

Kuten eilen matsin jälkeen sovittiin, pidetään huomenna KE 19.00 treenit Hakunilan takanurtsilla ja NÄITÄ TREENEJÄ EI PERUTA, JOTEN KAIKKI PAIKALLE!


(63) 14
ma, 27 toukokuu 2013 14:44

Mitä Ivo nimimerkki sekoilet täällä.

(62) 9
ma, 27 toukokuu 2013 14:32

En pysty pelailee tänään kuten jo aikaisemmin ilmoitin.

(61) Ivo
ma, 27 toukokuu 2013 13:14

Suosittelen Elo, että otat kokkelii, niin homma taas toimii ja pääset pelaa.

(60) #1
ma, 27 toukokuu 2013 11:41

Kyl sä Elo tuut pelaa...

(59) 14
ma, 27 toukokuu 2013 10:48

En ole tänään pelikunnossa. Tulin himaan eilen vasta klo 1.00 ni ei toi jalkapallo oikeen nappaa tällee 4päivän ryypynjälkeen.

(58) #24
ma, 27 toukokuu 2013 07:02

Zemppii Timi! Nähdään sitten kentän laidalla!

(57) Timi
pe, 24 toukokuu 2013 16:32

magneettikuvat tosiaan varmisti muunmuassa eturistisiteen poikkeamisen eli leikkaus edessä ja kausi minun osalta siis takana. kentällä ei näy minua kaivattavan kun heti kaksi nollapeliä omassa päässä kun olen ollut pois sähläämästä :)

(56) #17
to, 23 toukokuu 2013 19:16

Hyvä kundit!! Tärkeät pisteet ja Myös tärkeät maalit Lirulle!! Space monkeyt selästä... Ei vaivuta synkkyyteen, laajalla materiaalilla viinikerhon vaihtopenkiltä löytyy paikkaajaa joka tontille loukkaantuneiden tilalle. T:Väge


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
7 + 5=