-
(568)
(48) MANAGERI
ma, 20 toukokuu 2013 08:39

Jaahas, Timin kausi on sitten valitettavasti paketissa. Tää on näiden tekonurmien miinuspuoli, että polvivammojen määrä lisääntyy. Huomiseen peliin sitten molemmat paidat mukaan, kun kotijengin pitäis skulata vihreillä paidoilla.

(47) #15
ma, 20 toukokuu 2013 07:18

Mulla taitaa olla takareisi taas kondiksessa joten huomenna taas kokeilemaan jos kestäisi... Toivottavasti Timi jäbän polvi taas mahd.nop. kunnossa...

(46) Timi
ma, 20 toukokuu 2013 06:49

toiselta lääkäriltä tulikin sitten vähän tylympi diagnoosi: eturistiside poikki.
vielä pitäisi käydä magneettikuvissa, mutta selvää on että ainakaan lähiaikoina ei tarvitse palloa potkia.

(45) MANAGERI
ke, 15 toukokuu 2013 14:58

Tän päivän treenit on peruttu, kun rinki on kutistunut niin pieneksi. Ens viikolla uus yritys seuraavalla ohjelmalla:

TI 20.30 KOPSE/2-Padi Tiksin tekonurtsilla
TO 19.00 treenit Hakunilan takanurtsilla

(44) 9
ke, 15 toukokuu 2013 10:51

En kerkee treeneihin.

(43) Linko
ke, 15 toukokuu 2013 08:16

Mulla on päivystys, jos ei tuu keikkaa tuun treenaamaan.

(42) #15
ke, 15 toukokuu 2013 06:33

Takareisi reistailee edelleen ja jätän ainakin vielä tän päivän treenit väliin. Katotaan jos olis ens viikolla kondiksessa, mutta ilmoitan siitä sit tilannetietoa lähempänä seuraavaa tapahtumaa...

(41) #14
ke, 15 toukokuu 2013 05:26

Mulla myös nivunen kipeä niin huilaan tänään.

(40) #20
ke, 15 toukokuu 2013 05:16

Nivunen edelleen kipeä matsin jäljiltä, joten en tule tänään juoksemaan.

(39) MANAGERI
ti, 14 toukokuu 2013 18:16

Padi-FC Vantaa 0-0
Kotipelien sadeputki sai jatkoa kolmannellakin yrittämällä, kun vuorossa oli eka oman kylän paikallisvääntö toista kauttaan Nelosessa ja täksi kaudeksi samaan itälohkoon sijoitettua FC Vantaata vastaan. Joukkueet olivat aikaisemmin kohdanneet vain kertaalleen parin talven takaisessa treenimatsissa. Ottelun enemmän pelannut ja pisteen enemmän kerännyt vierasjengi vei peliä ensimmäisellä puoliajalla, kun hieman puolustuskannalle jääneet raitapaidat tekivät liikaa helppoja syöttövirheitä, eivätkä onnistuneet luomaan kunnon vastahyökkäyksiä oman pelin mentyä vähän liikaa purkupallojen viljelyksi omalta kenttäpuoliskolta. FC Vantaa sai luotua muutaman maalipaikan, mutta Padi-puolustus ja jälleen vakuuttavasti torjunut ja keskitykset katkonut Olli onnistuivat välttämään takaiskumaalin. Lopulta avausjaksolla lähimpänä maalintekoa olikin kotijoukkue, kun 20. minuutilla Elo laukoi Lirun poikittaissyötöstä pallon maalin edustalta tolppaan.

Toisella puoliajalla Padikin oli huomattavasti paremmin pelissä mukana, ja kamppailu eteni tasaisissa merkeissä. Tunnin tietämillä Said sai boksin vasemmalle puolelle syötön Makelta, ja vaihtopenkille näytti jo että laukaus kiertää takakulmaan, mutta aivan ei kierre riittänyt ja pallo meni niukasti ohi maalin. Hetkeä myöhemmin hyvän nousun tehnyt Liru tarjoili poikittaissyötöllä pallon Saidille suunnilleen samaan paikkaan, mutta tällä kertaa epäonnistunut haltuunotto vesitti vaarallisen maalipaikan. FC Vantaan pyöritellessä toisella puoliajalla vaihtorulettia tyytyi kotijoukkue tekemään molemmat vaihtonsa vasta pelin lopussa. Onneksi tällä kertaa vältyttiin loukkaantumisilta, sillä pelipäivän lukuisat poissaoloilmoitukset olivat kaventaneet vaihtopenkin miehityksen turhan ohueksi. Tasainen toinen puoliaika tarjosi molemmille nipuille omat paikkansa täyden pistepotin nappaamiseen, mutta niin vain matsi vihellettiin päättyneeksi maalittomin 0-0-luvuin, vaikka joukkueiden kauden edeltävissä peleissä byyrejä oli syntynyt 6,7:n ja 4,5:n keskiarvoilla. Kolmen nuorista kundeista koostuneen jengin kohtaamisen jälkeen oli ihan mukava pelata vaihteeksi vähän kokeneempaa ryhmää vastaan, ja kentällä nähtiinkin aikaisempaa fyysisempää peliä, joka kuitenkin pysyi hyvin linjakkaasti viheltäneen dumarin hallussa. Vaikka pelillisesti aivan parhaaseen esitykseen ei tällä kertaa pystytty, menee toisen puoliajan tason nosto ja kauden eka nollapeli plussasarakkeeseen.

Huomenna keskiviikkona sitten kaikki taas pienen treenitauon jälkeen skuffaamaan klo 19.00 Hakunilan takanurtsille. Yritetään myös jatkossa ilmoitella tiedossa olevista poissaoloista hyvissä ajoin, sillä nyt on parissa viime matsissa pudonnut pelipäivänä 5 kundia listalta. Onneks toistaiseksi lähtöluku on ollut sen verran iso, että miehiä on vielä riittänyt penkille, mutta jos homma menee matsin alla tiukemmalle, ei viime hetken ilmoitusten myötä duunivuoroja enää ehditä vaihdella tai pikkuvammoista kärsiviä ehditä houkutella paikalle.


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
9 + 3=