-
(565)
(35) #15
ma, 13 toukokuu 2013 08:57

Takareisi vieläkin paskana eli en pelaa tänään...

(34) #20
ma, 13 toukokuu 2013 07:14

Nivunen oli viime pelin jälkeen erittäin kipeä monta päivää, täytyy kokeilla pystyykö sillä juoksemaan??

(33) MANAGERI
su, 12 toukokuu 2013 13:52

Hakunilan takanurtsi on käyty tsekkaamassa, ja se oli yllättvänkin vihreä ja byyritkin oli tuotu, joten vedetään keskiviikon treenit siellä. Ensin on kuitenkin vuorossa huomenna kauden eka paikallispeli. Tässä vielä päivitettynä ens viikon ohjelma:

MA 20.30 Padi-FC Vantaa Tiksin tekonurtsilla
KE 19.00 treenit Hakunilan takanurtsilla

(32) MANAGERI
pe, 10 toukokuu 2013 12:34

Ja maanantain matsi alkaa toki vasta klo 20.30.

(31) MANAGERI
pe, 10 toukokuu 2013 12:32

Ens viikolla voitais yrittää vetää matsin lisäks taas treenit, joten mennään seuraavasti:
MA 20.00 Padi-FC Vantaa Tiksin tekonurtsilla
KE 19.00 treenit Hakunilan UP:n hiekalla (Pienellä varauksella voidaan mennä takanurtsille, jos se edes vähän vihertäis ja byyrit olis tuotu paikoilleen. Ilmotelkaa, jos joku käy tsekkaamassa nurtsin tilanteen. Tänä viikonloppunahan siellä olis SM-maastojuoksutkin.)

Edellismatsin kolmesta kortista Tomin tsetti oli selvää FUTISURPO-kamaa. Lirunkin oli siinä rajoilla, mutta armahdetaan se nyt tällä kertaa, kun kaveri aloitti pikkupainit.

(30) Timi
ke, 8 toukokuu 2013 17:50

Ei mennyt ilmeisesti polvesta ainakaan mitään isompaa, mutta ei kyllä pysty kunnolla vielä kävelemäänkään. Jos veikata pitää niin seuraava peli tulee liian nopeasti, mutta sitä seuraavaan voisi elätellä pieniä toiveita päästä mukaan.

(29) MANAGERI
ke, 8 toukokuu 2013 12:42

Ja tässä alkupätkä tarinasta:

NJS-Padi 5-2 (2-1), maalit: Said, Make
Parin sadekotipelin jälkeen oli vuorossa eka vieraspeli aurinkoisessa ja lämpimässä säässä Klaukkalan urheilualueen pienehköllä tekonurmella, jossa matsia isännöi Kolmosesta alas tullut Nurmijärven Jalkapalloseura. Vaikka pelipäivänä poissaoloilmoituksia satelikin, saatiin tähänkin matsiin jalkeille riittävän leveä nippu, joskin alkukauden topparipari oli pois ja vaihtopenkki koostui vajaa-/keskenkuntoisista kundeista. Avauspuoliaika meni varsin selvästi nuoren kotijoukkueen pyöritellessä peliä. Jakson aikana NJS onnistui viimeistelemään pari byyriäkin, kun ensin 21. minuutilla Olli tuli hyvin rankkarialueen ulkopuolelle katkaisemaan pystysyöttöä, mutta epäonnistunut purkupallo päätyi NJS-pelaajalle, joka laukoi kaukaa tyhjiin avausmaalin ja 27. minuutilla vapaapotkussa liian vapaaksi jäänyt nurmijärveläispelaaja puski 2-0-maalin. Padin paikat oli ekan 45-minuuttisen aikana kortilla, mutta minuutti ennen taukoa se onnistui tekemään arvokkaan kavennusmaalin, kun pallo palautui kulmapotkun antaneelle Saidille, joka laukoi 16:n laidalta boltsin takayläkulmaan.


(28) MANAGERI
ke, 8 toukokuu 2013 12:41

Toisella puoliajalla oltiin huomattavasti paremmin pelissä mukana ja pystyttiin luomaan myös maalipaikkoja. 64. minuutilla syntyi kuitenkin NJS:n kolmas, jälleen liian halvalla, saama maali, kun kolme raitapaitaa kävi vuorotellen oman rangaistusalueen sisällä potkimassa puolittain ohi pallosta, jonka seurauksena kotijengin pelaaja kävi laukomassa maalin edestä 3-1-byyrin. Hieman epäselvien vaiheiden jälkeen Padi tuli kuitenkin vain muutamaa minuuttia myöhemmin taas maalin päähän, kun Make ohjasi maalin edustalle tuikatun ja matkalla kotijengin pelaajaan osuneen pallon byyriin. Päätuomari hyväksyi maalin, kunnes huomasi avustavan seisovan linjalla lippu pystyssä. Tuomariston keskustelun jälkeen pallo vietiin kuitenkin keskiympyrään maalin merkiksi. NJS:n valmentaja meni kentän puolelle protestoimaan hyväksyttyä maalia, josta erotuomari siirsi miehen ensin katsomoon ja katsomosta kenttäalueen ulkopuolelle. Tämä case näyttää jatkuneen myös matsin jälkeen, sillä ottelupöytäkirjan mukaan NJS on tehnyt tilanteesta vastalauseen. No, tämän Padillekin pari kautta sitten muutamassa matsissa tutuksi tulleen erotuomarin peleissä on ollut tapana tapahtua kaikenlaista, joten mitenkään suuri yllätys ei ollut, että tälläkin kertaa matsiin sisältyi yksi tällainen episodi. Toisen puoliajan aaltoilevasta pelistä, muutamista maalipaikoista ja lähellä olleesta rankkarista huolimatta vieraat eivät onnistuneet nousemaan tasatilanteeseen. Kaikki kolme tehtyä vaihtoa jouduttiin käyttämään toisella puoliajalla loukkaantuneisiin puolustuslinjan pelaajiin, joka ehkä edesauttoi sitä, että NJS kaunisteli viimeminuuteilla voittolukemiaan kahdella maalilla: ensin rankkarista ja juuri ennen päätösvihellystä hirmuisella voimalla yläriman kautta lauotulla komealla kaukolaukauksella. Vaikka vieraiden pelistä jäi aika sekava kokonaiskuvai, toisen puoliajan parantuneiden otteiden myötä sillä olisi ollut mahdollisuudet vieraspisteeseen venymiseen, mutta lopulta tulostaululle jäivät NJS:lle ansaitut pisteet tuoneet 5-2-lukemat. Plussasarakkeeseen täytyy kirjata kuitenkin se, ettei toisella puoliajalla otettu enää yhtään varoitusta ja päät pysyivät muutenkin kylminä.

(27) 24
ke, 8 toukokuu 2013 07:25

Moro ukot! Elinen oli mitä oli, mutta mikäs on rosterin vamma tilanne. Onko monta kaveria eilisen jäljiltä telakalla? Henkisiä vammoja ei lasketa..

(26) #15
ma, 6 toukokuu 2013 08:30

Hellou dudes, onko huomiseen peliin autolla lähtiöitä stadin suunnasta ja siinä tapauksessa mistä ja mihin aikaan??? Kyytiä vailla!


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
8 + 4=