-
(568)
(28) MANAGERI
ke, 8 toukokuu 2013 12:41

Toisella puoliajalla oltiin huomattavasti paremmin pelissä mukana ja pystyttiin luomaan myös maalipaikkoja. 64. minuutilla syntyi kuitenkin NJS:n kolmas, jälleen liian halvalla, saama maali, kun kolme raitapaitaa kävi vuorotellen oman rangaistusalueen sisällä potkimassa puolittain ohi pallosta, jonka seurauksena kotijengin pelaaja kävi laukomassa maalin edestä 3-1-byyrin. Hieman epäselvien vaiheiden jälkeen Padi tuli kuitenkin vain muutamaa minuuttia myöhemmin taas maalin päähän, kun Make ohjasi maalin edustalle tuikatun ja matkalla kotijengin pelaajaan osuneen pallon byyriin. Päätuomari hyväksyi maalin, kunnes huomasi avustavan seisovan linjalla lippu pystyssä. Tuomariston keskustelun jälkeen pallo vietiin kuitenkin keskiympyrään maalin merkiksi. NJS:n valmentaja meni kentän puolelle protestoimaan hyväksyttyä maalia, josta erotuomari siirsi miehen ensin katsomoon ja katsomosta kenttäalueen ulkopuolelle. Tämä case näyttää jatkuneen myös matsin jälkeen, sillä ottelupöytäkirjan mukaan NJS on tehnyt tilanteesta vastalauseen. No, tämän Padillekin pari kautta sitten muutamassa matsissa tutuksi tulleen erotuomarin peleissä on ollut tapana tapahtua kaikenlaista, joten mitenkään suuri yllätys ei ollut, että tälläkin kertaa matsiin sisältyi yksi tällainen episodi. Toisen puoliajan aaltoilevasta pelistä, muutamista maalipaikoista ja lähellä olleesta rankkarista huolimatta vieraat eivät onnistuneet nousemaan tasatilanteeseen. Kaikki kolme tehtyä vaihtoa jouduttiin käyttämään toisella puoliajalla loukkaantuneisiin puolustuslinjan pelaajiin, joka ehkä edesauttoi sitä, että NJS kaunisteli viimeminuuteilla voittolukemiaan kahdella maalilla: ensin rankkarista ja juuri ennen päätösvihellystä hirmuisella voimalla yläriman kautta lauotulla komealla kaukolaukauksella. Vaikka vieraiden pelistä jäi aika sekava kokonaiskuvai, toisen puoliajan parantuneiden otteiden myötä sillä olisi ollut mahdollisuudet vieraspisteeseen venymiseen, mutta lopulta tulostaululle jäivät NJS:lle ansaitut pisteet tuoneet 5-2-lukemat. Plussasarakkeeseen täytyy kirjata kuitenkin se, ettei toisella puoliajalla otettu enää yhtään varoitusta ja päät pysyivät muutenkin kylminä.

(27) 24
ke, 8 toukokuu 2013 07:25

Moro ukot! Elinen oli mitä oli, mutta mikäs on rosterin vamma tilanne. Onko monta kaveria eilisen jäljiltä telakalla? Henkisiä vammoja ei lasketa..

(26) #15
ma, 6 toukokuu 2013 08:30

Hellou dudes, onko huomiseen peliin autolla lähtiöitä stadin suunnasta ja siinä tapauksessa mistä ja mihin aikaan??? Kyytiä vailla!

(25) MANAGERI
to, 2 toukokuu 2013 10:35

Eli kuten maanantain matsin yhteydessä sovittiin, niin vielä ens viikko vedetään helatorstain myötä ilman treenejä ja ohjelmassa on vain vieraspeli:
TI 7.5. klo 18.00 NJS-Padi Klaukkalan urheilualueen uusi tekonurmi (Kuntotie 3, Nurmijärvi)

(24) Villakangastakki
ke, 1 toukokuu 2013 08:03

Morjens! Piti tulla ihan väijymään Padin nettisivuja. Todella hienot! Tälläiset myös Baletille! Jos se kuka nää on tehny tarvitsee lisätöitä niin tääl on asiakas valmiina odottamassa. Hieno alku teillä myös kaudelle! Näyttäis Vantaan "mehujoukkueet" dominoivan tämän kauden sarjaa. Simply great! Hiltsu elämänsä kunnossa?! Pysyykö kesään asti Pathovenissa vai kutsuuko liigakentät...


BR#10(23) #20
ti, 30 huhtikuu 2013 16:38

"Pathovenin äijät taas lähes kaikki mukilla. Ei muuten ole ollu kuukauteen ku kahdet treenit ja voittoja vaan rapisee. Olisi kaikkien muitten jengien aika herätä!!! Sentään Baletin kundit jonkunverran käy kaljottelemassa ja treenitkin vaan kerran viikossa."

(22) MANAGERI
ti, 30 huhtikuu 2013 10:03

Padi-JäPS/2 3-2 (1-0), maalit: Make 3
Parin viikon tauon jälkeen kauden toisessakin matsissa Tiksin tihkusateeseen tuli vierailulle suuren seuran nuorista pelaajista koostunut kakkosnippu, tällä kertaa sarjanousija Järvenpäästä. 1. puoliaika mentiin täysin kotijoukkueen komennossa ja maalipaikkojakin riitti useamman byyrin tekemiseen, mutta ainokaisen viimeisteli 15. minuutilla Make, joka vapautui JäPS-pelaajan puskusta läpiajoon. Altavastaajana olleet vieraat onnistuivat tasoittamaan kulman jälkitilanteesta 50. minuutilla matsin 1-1:een ennen kuin 3 minuuttia myöhemmin Make sai vasemmalle laidalle Lirun poikittaissyötön, kääntyi pallon kanssa boksiin ja laukoi takakulmaan johtomaalin. 59. minuutilla nähtiin Padin ja Maken 3. maali, kun tämä laukoi Elon keskityksestä Padin kahden byyrin johtoon. Muutamaa minuuttia myöhemmin Järvenpääläispelaaja lähti toisella varoituksella suihkun puolelle. Kotijengin ei kuitenkaan onnistunut lisämaalien teossa, ja kun JäPS/2 laukoi 3-2-kavennuksen muutamaa minuuttia ennen pelin loppua, tuli matsin viime minuuteillekin jännitettävää. Pienestä paineesta huolimatta vieraat eivät kuitenkaan onnistuneet tasoituksessa ja näin kauden toisestakin pelistä irtosi raitapaidoille täydet pisteet. Loppua lukuun ottamatta peli oli loppulukemia selvemmin kotijoukkueen hallussa ja homma olisi voitu ratkaista paremmalla viimeistelyllä jo avausjaksolla.

(21) Ivo
pe, 26 huhtikuu 2013 10:02

Terve Manageri,

Mä olen reissussa 2.5-10.5 eli en pääse peliin sekä treenaamaan kyseisellä aikavälillä.

(20) MANAGERI
to, 25 huhtikuu 2013 08:00

Parin seuraavan viikon pyhät (vappu ja helatorstai) vähän rajoittavat treenimahdollisuuksia. Ens viikolla maanantain matsin ja vapun jälkeen voitais treenata torstaina, mutta silloin Hakunilan UP:n hiekalla on matsi 19.30-21.00 (Tiksin UP:n hiekka on matsien ulkopuolella TiPSin käytössä). Seuraavalla viikolla on puolestaan matsi tiistaina, mutta helatorstain myötä voi olla vaikeeta saada porukkaa paikalle, joten jos treenata halutaan, niin peliä edeltävänä maanantaina 6.5. voitais vetää Hakunilan UP:n hiekalla kevyet treenit. Voidaan jutella tosta lisää ens maanantain matsin jälkeen ja muitakin ideoita saa esittää. Joka tapauksessa kaks seuraavaa viikkoa vedetään ainakin matsit seuraavasti:
MA 29.4. klo 20.30 Padi-JäPS/2 Tiksin tekonurmella
TI 7.5. klo 18.00 NJS-Padi Klaukkalan urheilualueen uudella tekonurmella


(19) MANAGERI
ma, 22 huhtikuu 2013 08:56

Ottakaahan tänään boltseja mukaan treeneihin niin voitais vähän skodia veskareille.


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
6 + 6=